ПВДФ премаз А / Б ватроотпорне челичне композитне плоче

Ватроотпорна челична композитна плоча је спој горњег / доњег слоја челичних плоча са неорганским композитним пламеном ретардантним ватроотпорним језгром,
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

ПВДФ премаз А / Б ватроотпорне челичне композитне плоче

Ватроотпорна челична композитна плоча је спој горњег / доњег слоја челичних плоча са неорганским композитним пламеном ретардантним ватросталним језгром, након састављања полимерног филма, двостраног фарбања и накнадног састављања листа. Широко се примењује на изградњу завеса са високим ватроотпорним захтевима. То је трећа генерација која замењује композитну плочу од заварених зидова и унутрашњу декорацију челичног композитног панела. Ватроотпорни челични композитни панел немају само све предности стандардне челичне композитне плоче, али и одличне ватроотпорности. То је у складу са ГБ8624 Б1 и А2 ватроотпорним стандардом, ЛСОХ, без халогена, без отровног гаса, тврдог слоја језгра, једноставне обраде и инсталације.

◎ Феатуре:

① Изванредне перформансе ватроотпорности
Са ЛСЗХ језгром високе перформансе, 4мм АЦП може приуштити 2О-3Оминс под позитивним утицајем пламена 1200-15ОО степена. Према ГБ8624-2ОО6 "перформансе сагоревања грађевинског материјала у поступку оцјењивања", то су Б1 нивои ретардантних материјала и кроз НФТЦ сертификацију.

Супер времена   способност

За предност ПВДФ превлаке као отпорност на корозију, отпорност на мрље и временске способности, без обзира на то колико врело сунце или замрзавање бланца, наш ватроотпорни АЦП је неоштећен у првобитном савршеном изгледу.

Супер пилинг чврстоћа

Са језгром за заштиту од пламена високе перформансе, кључни технички индекс, отпорност на пеелинг је за 10% више од непропусног панела. Олуштени су 2О циклуси са температурама од 40 ° Ц до 80 ° и без промене снаге.

униформно премазивање, боја у боји:

Премаз се придржава везивања метала добро након конвертерског премаза и алуминијумске фолије. Једноставније и шарено, више се може одабрати и персонализовати

Висока снага

Са јаком отпорношћу на ударце, високом квалитетом високе жилавости, челични композитни панел има оштећења у ветровитом и пешчаном подручју.

  Лако одржавање

Лако се чисти, Чак иу неким већим подручјима загађења, ватроотпорни челични композитни панел може бити означен само неутралним чистачем. Држите га ново после сваког чишћења.

◎ Подручје примјене:

Ватроотпорни АЦП је идеалан материјал за широко коришћење у декорацији зидова унутрашњих и спољашњих зидова, као што су изложбене дворане, велике собе за пријем.

продавнице, пословне зграде, ханке, хотеле, хостеле и станове; Користи се за украшавање унутрашњих зидова, плафона, купатила, кухиња, балкона, билборда, тунела, ветрова, телефонског кабина, јахтинга и друге индустријске употребе.


Istraga