ПЕ премаз А / Б ватроотпорне челичне композитне плоче

Ватроотпорна челична композитна плоча је спој горњег / доњег слоја алуминијумских плоча са неорганским композитним пламеном ретардантним ватросталним језгром, након састављања полимерног филма, двостраног фарбања и накнадног састављања листа.
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

ПЕ премаз А / Б ватроотпорне челичне композитне плоче

Ватроотпорна челична композитна плоча је спој горњег / доњег слоја алуминијумских плоча са неорганским композитним пламеном ретардантним ватросталним језгром, након састављања полимерног филма, двостраног фарбања и накнадног састављања листа. Широко се примењује на изградњу завеса са високим ватроотпорним захтевима. То је трећа генерација која замењује увезене производе за завесе. Челична композитна плоча и унутрашња декорација. Челична композитна плоча. Ватроотпорна челична композитна плоча поседује не само све предности стандардне челичне композитне плоче већ и одличне ватроотпорности. То је у складу са ГБ8624 Б1 и А2 ватроотпорним стандардом, ЛСОХ, без халогена, без отровног гаса, тврдог слоја језгра, једноставне обраде и инсталације.

◎ Феатуре:

① Изванредне перформансе ватроотпорности
Са језгром ЛСЗХ високе перформансе, 4ммСтеел Цомпосите Панел може приуштити 2О-3Оминс под позитивним утицајем пламена од 1200-15ОО степени. Према ГБ8624-2ОО6 "перформансе сагоревања грађевинског материјала у поступку оцјењивања", то су Б1 нивои ретардантних материјала и кроз НФТЦ сертификацију.

Супер времена   способност

За предност ПВДФ премаза као отпорност на корозију, отпорност на мрље и временске услове, без обзира на то колико врело сунце или замрзавајући близзард, наша ватроотпорна челична композитна плоча је неоштећена у првобитном савршеном изгледу.

Супер пилинг чврстоћа

Са језгром за заштиту од пламена високе перформансе, кључни технички индекс, отпорност на пеелинг је за 10% више од непропусног панела. Олуштени су 2О циклуси са температурама од 40 ° Ц до 80 ° и без промене снаге.

униформно премазивање, боја у боји:

Премаз се придржава везивања метала добро након конвертерског премаза и алуминијумске фолије. Једноставније и шарено, више се може одабрати и персонализовати

Висока снага

Са јаком отпорношћу на ударце, високом квалитетом високе чврстоће, челична композитна плоча има оштећења у ветровитим и пешчаним пределима.

  Лако одржавање

Лако се чисти, Чак иу неким већим подручјима загађења, ватроотпорни челик композитни панел може се очистити само неутралним чистачем. Држите га ново после сваког чишћења.

◎ Подручје примјене:

Ватроотпорна челична композитна плоча је идеалан материјал за широку примену у декорацији зидова унутрашњих и спољашњих зидова, као што су изложбене дворане, велике собе за пријем.

продавнице, пословне зграде, ханке, хотеле, хостеле и станове; Користи се за украшавање унутрашњих зидова, плафона, купатила, кухиња, балкона, билборда, тунела, ветрова, телефонског кабина, јахтинга и друге индустријске употребе.


Istraga