Алуминијумско-пластични панел према ефекту украшавања површина за класификацију

- Sep 08, 2017-

А. Премаз декоративне алуминијумске и пластичне плоче

На површини алуминијумске плоче обложене су различите декоративне превлаке. Обично се користи угљенични флуор, угљеник, полиестер, акрилна превлака, углавном укључујући металне боје, равне, бисерне боје, флуоресцентне боје и друге боје, са украсном улогом, најчешће су тржишне варијанте.

Б. Оксидована боја алуминијум-пластичне плоче

Коришћење анодне оксидације у временском третману панела алуминијумске легуре са ружичастим, бронзаним и другим јединственим бојама, игра посебан украсни ефекат.

Ц. Фоил декоративна композитна плоча

То јест, боја у боји у складу са постављеним процесним условима, у зависности од улоге лепка, тако да је адхезивни слој боје обложен на дну алуминијумске плоче или директно причвршћен на алуминијумску плочу која је обрађена са скимом. Главне сорте имају хиллоцк образац, дрвену плочу и тако даље.

Д. Боја штампа плоча од алуминијума и пластике

ће бити различити обрасци кроз напредну технологију штампања компјутерског штампања, мастило у боји за штампање на папиру за пренос који се штампа на различитим природним обрасцима, а затим кроз технологију термичког преноса индиректно у алуминијумско-пластичној копчи плоча различитих имитационих природних шаблона. Може задовољити креативност дизајнера и персонализовани избор власника.

Е. Четкана алу-пластична плоча

Коришћење површинске обраде жичаним цртањем од алуминијумских плоча, често је цртеж златне жице и производа за цртање сребрне жице, дајући људима различито визуелно уживање.

Ф. Огледало од алуминијум-пластичне плоче

Површина алуминијумске плоче је полирана и третирана као огледало.