Упутство за инсталацију

20150207034939_28657(001).jpg

1, Алуминијумска композитна плоча Обично се користе спојеви

Алуминијумска композитна плоча може да користи методе обраде метала и пластике које се обично користе за повезивање везе. Након што је уведен неколико начина коришћења који се најчешће користе:

(1) прикључак заковице
Алуминијумска композитна плоча се може повезати између употребе одговарајуће плоче или плоча од алуминијумских заковица и других материјала. Примена на отвореном или на местима са високом влажношћу, ако се користи закивци који се користе у језгру од нерђајућег челика избегавају корозивни ефекат алуминијум-пластичне плоче, ако се користи језгро заковице , језгро заковице је фиксно спојено да се повлачи након заковице главе за глодање користе само за унутрашње апликације.

(2) са навојним причвршчивањем
Да ли је екстеријер и ентеријер са две
а.Партс за фиксирање на отвореном
Када се спољашња употреба причвршћује навојем, потребно је узети у обзир коефицијент топлотног ширења алуминијумског композитног панела, како би се избегло деформирање алуминијумске плоче због топлотне и притиснуте деформације, отварање алуминијумске композитне плоче изнад треба бити веће од пречника завртња тако да се испуни потребе експанзије.

Употреба вијака од нерђајућег челика са заптивком може избјећи алуминијску плочу помоћу екструзионе деформације, функција производа је добијена како би се потврдила. За одабир одговарајућег вијка за причвршћивање вијака за вијак конструкцијског материјала, користите моментни кључ или одвијач, осигурати да је перач ефикасно заптивни руп, али не и чврсто на површини алуминијумске композиције да остави трагове.

Изградња, а понекад је потребно користити и брушење или деформацију алуминијског или доње конструкције како би се постигло отворе и заковице са фиксним центрима. Потребно је обратити пажњу на, како би се осигурало уклањање заштитног филма на причврсним вијцима.

б.Партс за фиксирање ентеријера

Вијак за причвршћивање прикључка за унутрашњу примјену може користити различите челичне или челичне облике. Ови вијци обично не дозвољавају помјерање топлотног ширења алуминијумске композитне плоче.

За фиксирање алуминијумског композитног панела може се користити шаржасти шрафови са главом, може се користити уобичајена метода отварања шупљине или директно на плочу за пресовање алуминијумске плоче, што је већи од пречника рупе од вијчане шипке.

(3) пластично заваривање (само за ПЕ језгре)
Коришћење прикључка за заваривање топлог ваздуха може се нанети на алуминијумски композит између пластике између, користите електрични грејни пиштољ са слојем алуминијског слоја полиетиленског језгре који се загрева на топлоти и полиетилен пластичног заваривача након квалитета хлађења за хлађење се добија под добром добром:

Припремите добар интерфејс границе плоче;

Б чист ваздух;

Ц исправна температура заваривања;

Д притисак контакта;

Е брзина заваривања.

(4) везу
Употреба металног лепка / опће везивање за лепљење. За унутрашњу рекламну плочу, распоред штандова. Обични метални или заједнички лепкови су погодни за везивање композитних плоча. Двострана трака погодна за високу чврстоћу није неопходна. Потреба за високом чврстоћом везивања приликом препоручујемо употребу једнокомпонентног лепка.

СИКА-БОНД

Потребно је обратити пажњу на, када се користи на отвореном када адхезивна способност издржи статичку снагу генерала.

Када везана алуминијумска плоча и други материјали могу да спадају у везу због коефицијента термичког проширења различитих материјала.

(5) прикључак картице
Употреба се такође може користити за повезивање фиксне комбинације, алуминијумска композитна плоча, алуминијумска фића може изгледати или је направљена од пластичног материјала и постати, обично се састоји од два дела и састоји се од вијчане везе.


2, ГБ / Т 17748-2008 водич за примену алуминијумских композитних панела

1.слоттед
Алуминијумска композитна плоча на преклопу током конструкције, треба да се прореза у потпорни полупречник, према захтевима, опћенито може отворити слот, У тип слот типа В, неколико типичних слоттед мода приказано је на слици Ц.1. Ако користите посебну машину са алуминијумским плочама, уверите се да дубина главе не штети супротно од алуминијума, а оставите дебљину слоја пластике од 0,3 мм. У слоту на конзерви, према потреби, треба користити мјере ојачања ребра, као што су

2.теар филм
Алуминијумска композитна плоча након уградње треба одмах отићи заштитном фолијом, заштитном фолијом да се смањи због старења узрокованог могућношћу оштећења филмске тежине, озбиљног остатка лепка или озбиљног загађења алуминијумске површине итд.

3. заштита површинске фолије
Треба избегавати оштећење површине боје
4. смер инсталације
Пошто се површина алуминијумског композитног панела углавном користи за производњу процеса ваљкастог премаза, боја премаза може имати одређени правац (нарочито метална боја), посматрано из другог угла, сензорна боја плоча од алуминијум-пластике може имати одређене разлике, како би Да би се избегла оваква разлика, алуминијумска пластична плоча треба поставити у складу са истим правцем производње.

5. очишћавање одржавања
Алуминијумска композитна плоча најмање годину дана треба одржавати одржавање чишћења, уклонити површинске мрље и штетне материје, како би површина била чиста, осигурати нормалан вијек трајања производа. Требало би бити флексибилно средство за чишћење са неутралним чишћењем, треба се размотрити чишћење пре чишћења за алуминијумску плочу превучену без штетних ефеката

6. услови стајања
Алуминијумска композитна плоча треба чувати у сувом, хладном, вентилираном глатком, проблеми са складиштењем не би требали бити већи од 70 ДЕГЦ.

7.флангирање и савијање
Алуминијумска композитна плоча за примену прирубница треба унапријед узети у обзир добру процедуру склапања, не понављајући преклапање, а ако не треба директно савијати алуминијумску плочу, минимални радијус савијања не сме бити мањи од 30 цм.

8. Подршка заптивног материјала
Материјал за заптивање алуминијумско-пластичне плоче би требало да има добру временску способност и добру компатибилност са алуминијумском плочом. Материјал за заливање такође треба да буде у складу са одговарајућим националним или индустријским стандардима. Због лошег материјала за заптивање лако је загађивати чак и корозију алуминијумске композитне плоче, тако да је тест је изведен пре свега

Заптивни материјали и компатибилност алуминијумских плоча су неопходни.

9. дизајн и инсталација

Пројектовање инсталације алуминијумске композитне плоче треба да примени одговарајуће спецификације за инсталациони дизајн, и у потпуности размотри могућност термичког проширења и контракције, како би се избегло инжењерско и површинско храпавост, имало је лош ефекат.

10.транспортација
Алуминијумски композитни панели у поступку предаје и транспорта треба уредно уредити, глатко, стабилно, избегавати покрет, вући, гребати површину, сударење и локално дробљење.


3, Метод
1, метод директне конструкције лепљења
А, основна плоча и алуминијумска пластична композитна плоча (лепак или плоснати зидни премаз за љепило до адхезивне чврстоће), незнатно сухи, не држе се у руци (према температури, око 10 минута), алуминијум-пластична композитна плоча се залијепа на шперплоча, притисак руку, док се алуминијумска пластична композитна плоча потпуно не заглави у шперплочу за проверу. Немојте користити површину повреде гвожђа или лаког материјала

Б, спојени резервни слој од 5-10 мм, облога за испуну заптивног споја или.

2, двострана адхенсиве трака и адхенсиве и употреба
помоћу двостраних адхезивних трака (у зависности од висине, величине алуминијум-пластичне композитне плоче и оптерећења лежајева, селекције ниске пенасте полиуретанске или полиетиленске двостране траке) у облику поља на фурнираној бази, површине 3О%, преосталих 7О% не држе део ће лепити пресвучени простор у облику Иутије, а затим алуминијум-пластична композитна плоча лепи на горњој страни, са ручним тепсијама до које се потпуно заглави.

3, метода конструкције сухих висина завеса
Алуминијумски композитни панелни завјесни зид у облику конструкције може се подијелити на зидни зид алуминијумске плоче и зидни зидни елемент алуминијумске плоче у два облика.

А, завесни зидни елемент јединице је панели и метални оквир (греде, колоне) монтирани у фабрици за зидни зидни зид, завјесе зидне јединице за постављање потпуне инсталације носача на зиду.

Б, зидни зидни елемент за зидну конструкцију је носач стуба зупчаника, греда и алуминијумска плоча се редовно инсталирају на лицу места.


4, зидни зид  

Састоји се од система и панела носне структуре, може бити супротан тону главне структуре одређене могућности померања, не дијелити структуру тела конструкцијом ефеката структуре ограде или декоративне структуре.

Дијаграм монтаже Кеела:

5, Алуминијумска композитна панелна класификација система завесних зидова
Алуминијумски композитни панел за завјесе зид поред тога игра улогу украса, али и многим функцијама, као што је заштита спољашњег зида грађевинске структуре звучна изолација, топлотна изолација, отпорност на влагу, наследство вјетра, постизање ових функција, требало би да се обезбеди из технологије, од аспект технологије технологије завесе, углавном подијељена у затворени и отворени систем за завесе.

1, затворени завјесни зид је панелни спојеви са заптивном траком. Специфичне методе заптивања шавова могу се подијелити у влажно и суво затворено затворено. Мокро и затворено заптивном заптивном средством; суво и затворено љепилом за екструзионе лајсне.

2, отвори систем завесног зида односи се између зидова завесе унутар и споља је отворен, прикључен.За постизање ефекта топлотне изолације, звучна изолација, као што је конструкција водонепропусне на зиду завесе, унутрашњост је заптивена , позвана иза зида завеса.

Отворите технологију система завесних зидова и традиционално потпуно затворена конструкција завјесног зида има много јединствених предности у поређењу са следећим

1. Метални украсни слој који стоји иза дужа времена одржава циркулацију ваздуха, тако да је топлински учинак добар, у великој мјери може смањити оштећења зграда узрокованих температуром, као што су смањење топлотне проводљивости, смањивање пукотина зграда

2. Одржавање сувог зида, влажност ваздуха може бити врло брзо, нови зид се може брзо исушити

3. Комбиновани и зидни изолациони материјал у великој мјери могу смањити буку на спољашњем нивоу. Да би се побољшао удобан боравак у затвореном простору.

4. Ефекти интензитета притиска вјетра на зграду зграде спољашњег зида ће се смањити због отварања структуре зида завеса, тако да се за мрежу великих димензија може смањити или не заостати за ребрима

5. Структура оквира завеса може смањити број и количину фиксне тачке