Тренд примене металних композитних материјала

- Sep 08, 2017-

Метална композитна технологија може играти предности сваке групе материјала, остварити оптималну расподјелу материјалних ресурса, уштедјети племените металне материјале, постићи јединствени метал не може испунити захтјеве перформанси, може замијенити увоз и попунити празнине у домаћим, али такође има широк спектар апликација, са добрим економским и социјалним предностима, једноставан приступ свим аспектима подршке и помоћи. као што је развој композитних материјала од нерђајућег челика је Национална комисија и реформа, Министарство за науку и технологију активно подржава, заговара пројекте високе технологије.

Развојни потенцијал традиционалног металног композита побољшан је због функције хетерогеног металног композита и ниских трошкова и широке примене. Са јачањем спровођења националне политике заштите животне средине, примена ретких метала композита у опреми за одсумпоравање димних гасова повећава се, а локализација хемијске индустрије је у великој мери убрзана и обезбеђен је развој ретких метала добра прилика за развој.

Подршка националне индустријске политике, висока техничка баријера и потражња индустријске надоградње пружају широк простор за развој индустрије. Метална композитна плоча је слој метала прекривен још једном металном плочом, постигао је у употреби ефекта (анти-корозивне перформансе, механичке снаге, итд.) Под претпоставком уштеде ресурса, смањивши трошкове ефекта.