Перформансе алуминијумских композитних плоча

- May 10, 2018-

Супер степени отапања

Алуминијско-пластични композитни панел усваја нови процес и побољшава чврстоћу пилинга кључног техничког индикатора алуминијум-пластичне композитне плоче до одличног стања, што побољшава плочу и временске перформансе алуминијум-пластичне композитне плоче.

Материјал је једноставан за обраду

Тежина алуминијум-пластичне композитне плоче износи свега 3,5-5,5 кг по квадратном метру, тако да може смањити штету насталу катастрофом земљотреса и лако се рукује. Његове супериорне грађевинске карактеристике могу се постићи једноставним алатима за сечење, сечење и планирање. Едге, закривљен у различитим облицима, правим угловима, са дизајнером, да направи разне промене, једноставну инсталацију, брзо и смањује трошкове изградње.

Одличне перформансе ватре

У средини алуминијум-пластичне плоче је пластични језгро материјала ПЕ који је ретардантни материјал, са обе стране је изузетно тешко запалити алуминијумски слој. Због тога је сигурносни ватроотпорни материјал који одговара захтевима пожарне отпорности грађевинских прописа.

Отпорност на удар

Висока отпорност на ударце, висока чврстоћа, без оштећења горњег слоја, јака отпорност на ударце и оштећења услед ветра и песка у подручјима са великим вјетром и песком.

Одлична временска отпорност

Захваљујући својим јединственим предностима у коришћењу ПВДФ флуоарбонбонских боја и временског утјецаја ПВДФ на КИНАР-500, може се користити до 20 година без оштећења предивног изгледа на врућем или хладном снијегу. збледи.

Јединствени премаз

Након обраде хемикалија и примене Хенкелове филмске технологије, адхезија између боје и алуминијумске плоче је равномерна, а боје су разноврсне, што вам омогућава да изаберете већи простор и покажете своју индивидуалност.

Лако одржавање

Алуминијумске плоче су значајно побољшале њихову отпорност на контаминацију. Урбано загађење у Кини је озбиљније. Након неколико година употребе, треба га одржавати и очистити. Због својих добрих карактеристика самочишћења неопходно је само користити неутрални детерџент и чисту воду. Након чишћења, плоче ће постати трајно нове.

Једноставна обрада

Алуминијумска плоча је добар материјал за једноставну прераду и калуповање. То је одличан производ за постизање ефикасности и добитак времена. Може скратити вријеме изградње и смањити трошкове. Алуминијумско-пластични панели могу се исећи, сечити, жљебати, жагати, обрађивати и обрађивати, хладно обликовани, хладно преклопљени, хладно ваљани, закривљени, завртани или залепљени.

1, добра временска отпорност, висока чврстоћа, лако одржавање.

2. Изградња је погодна и период изградње је кратак.

3, одлична обрада, топлотна изолација, звучна изолација и одличне перформансе ватре.

4, добра пластичност, отпорност на ударце, може смањити оптерећење на згради, добру отпорност на ударце.

5, глатка, лагана и јака.

6, да бирамо више боја.

7, обрада опреме је једноставна, обрада на лицу места.

8, цвијеће и обрасци могу бити прилагођени производњи