Супер дебљина и ширина Зид од композитне завесе Титаниум цинк

Супер дебљина и ширина Зид од композитне завесе Титаниум цинк

Супер дебљина и ширина Титаниум цинк композитни завјесни зид Титаниум цинк композитни панел наша ново развијена композитна плоча од легуре која се користи за завесни зид. Састоји се од титан цинкове легуре и ватроотпорних минералних материјала. Титан-цинк легура је тежа и издржљива од уобичајене ...
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Супер дебљина и ширина Зид од композитне завесе Титаниум цинк

Титаниум цинк композитни панел наша ново развијена композитна плоча од алуминијума која се користи за завесни зид. Састављен је од титан цинк легура и ватроотпорних минералних материјала. Титан-цинк легура је тежа и издржљива од уобичајеног цинка. Има карактеристике без одржавања током животног века и задовољавају захтеве естетског стандарда и стварне потражње за модерним завесним зидом.

Зашто одабрати Титаниум-Цинк панел?

1.Етернал материалс

Цинк је безвременски материјал и може у потпуности показати и савремен изглед технике и класичну лепоту.

2. Очекивани живот

Животни век цинка достиже 80-100 година у нормалном окружењу и разумној инсталацији. Неколико материјала има исти очекивани животни вијек као цинк широм свијета.

3. Само-зарастање

Може се самозадовољити када је огреботина или уочена у његовом транспорту и инсталацији или током свог живота.

4. Једноставно одржавање

Скоро да нема потребе да се чисти током целог живота.

5 Компатибилност

Цинк панел може бити компатибилан са многим другим материјалима, као што су алуминијум, нерђајући челик, стакло, камен и тако даље.

6 Природни материјал

Цинк је биоелемент за људске животиње и биљке. Кишнице из кише из цинк завесе су у складу са системом за питку воду. Може да тече до језера, реке и врта без загађења.


Istraga