А / Б ватроотпорни титанијум цинк композитни завјесни зид

А / Б ватроотпорни титанијум цинк композитни завјесни зид

Ватроотпорни титанијум цинк композитни завјесни зид Титаниум цинк композитни панел наша ново развијена композитна плоча од алуминијума која се користи за завјесни зид. Састављен је од титан цинк легура и ватроотпорних минералних материјала. Титан-цинк легура је тежа и издржљива од уобичајеног цинка. Има ...
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Ватроотпорни Титаниум цинк композитни завјесни зид

Титаниум цинк композитни панел наша ново развијена композитна плоча од алуминијума која се користи за завесни зид. Састављен је од титан цинк легура и ватроотпорних минералних материјала. Титан-цинк легура је тежа и издржљива од уобичајеног цинка. Има карактеристике без одржавања током животног века и задовољавају захтеве естетског стандарда и стварне потражње за модерним завесним зидом.

Зашто одабрати Титаниум-Цинк панел?

1.Етернал материалс

Цинк је безвременски материјал и може у потпуности показати и савремен изглед технике и класичну лепоту.

2. Очекивани живот

Животни век цинка достиже 80-100 година у нормалном окружењу и разумној инсталацији. Неколико материјала има исти очекивани животни вијек као цинк широм свијета.

3. Само-зарастање

Може се самозадовољити када је огреботина или уочена у његовом транспорту и инсталацији или током свог живота.

4. Једноставно одржавање

Скоро да нема потребе да се чисти током целог живота.

5 Компатибилност

Цинк панел може бити компатибилан са многим другим материјалима, као што су алуминијум, нерђајући челик, стакло, камен и тако даље.

6 Природни материјал

Цинк је биоелемент за људске животиње и биљке. Кишнице из кише из цинк завесе су у складу са системом за питку воду. Може да тече до језера, реке и врта без загађења.


Istraga