ПВДФ премаз А / Б ватроотпорни алуминијум композитни завјесни зид

ПВДФ премаз Фирепрооф зид завеса ватроотпорна завјеса зид је спој горњег / доњег слоја алуминијумских плоча са неорганским композитним пламеном ретардантним ватроотпорним језгром након састављања полимерног филма, двостраног фарбања и накнадног састављања листа. Велико се примењује на изградњу ...
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

ПВДФ премаз Фирепрооф завеса

Ватроотпорна завјесе Зид је спој горњег / доњег слоја алуминијумских плоча са неорганским композитним пламеном ретардантним ватросталним језгром, након састављања полимерног филма, двостраног фарбања и упоређивања леђа. Широко се примењује на изградњу завеса са високим ватроотпорним захтевима. То је трећа генерација која замењује завесе од увезених производа, Фирепрооф Цуртаин Валл има не само све предности нормалне завесе, већ и одличне ватроотпорности. То је у складу са ГБ8624 Б1 и А2 ватроотпорним стандардом, ЛСОХ, без халогена, без отровног гаса, жилавог слоја језгра, једноставне обраде и инсталације.


◎ Феатуре:

① Изванредне перформансе ватроотпорности

Са ЛСЗХ језгром високе перформансе, 4мм АЦП може приуштити 20-30мин под позитивним утицајем пламена 1200-15ОО степена. Према ГБ8624-2006 "сагоревање грађевинских материјала сагоревањем метода оцењивања", то је Б1 ниво ретардантних материјала и добити кроз НФТЦ сертификат.

② Супер временска способност

За предност ПВДФ превлаке као отпорност на корозију, отпорност на мрље и временске способности, без обзира на то колико врело сунце или замрзавање бланца, наш ватроотпорни АЦП је неоштећен у првобитном савршеном изгледу.

③ Супер пилинг чврстоћа

Са језгром за заштиту од пламена високе перформансе, кључни технички индекс, отпорност на љуштење је виши од непропусног панела за 10% више. Олуштени су 2О циклуси са температурама од 40 ° Ц до 80 ° и без промјене снаге.

④униформа, боја у боји:

Премаз се придржава везивања метала добро након конвертерског премаза и алуминијумске фолије. Једноставније и шарено, више се може одабрати и персонализовати

⑤ Висока снага

Са јаком отпорношћу на ударце, високом квалитетом високе жилавости, АЦП има било какву штету у ветровитом и пешчаном подручју.

⑥ Једноставно одржавање

Лако се чисти, Чак иу неким већим подручјима загађења, ватроотпорни АЦП може се очистити само неутралним чистачем. Држите га ново после сваког чишћења.


◎ Подручје примјене:

Ватроотпорни АЦП је идеалан материјал за широко коришћење у декорацији зидова унутрашњих и спољашњих зидова, као што су изложбене дворане, велике собе за пријем.

продавнице, пословне зграде, ханке, хотеле, хостеле и станове; Користи се за украшавање унутрашњих зидова, плафона, купатила, кухиње, балкона,

билборде, тунеле, виле подземне жељезнице, телефонске кабине, јахте и друге индустријске намјене.
Istraga