ФЕВЕ Цоатинг А / Б ватроотпорни алуминијум композитни завјесни зид

ФЕВЕ Цоатинг Ватроотпорни завјесни зидни ватроотпорни АЦП је спој вишеслојног / доњег слоја алуминијумских плоча са неорганским композитним пламеном ретардантним ватроотпорним језгром, након састављања полимерног филма, двостраног фарбања и упоређивања леђа. Широко се примењује на изградњу завеса ...
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

ФЕВЕ Цоатинг Фирепрооф завеса

Ватроотпорни АЦП је спој горњег / доњег слоја алуминијумских плоча са неорганским композитним пламеном ретардантним ватросталним језгром, након састављања полимерног филма, двостраног фарбања и накнадног мешања лима. Широко се примењује на изградњу завеса са високим ватроотпорним захтевима. То је трећа генерација која замењује увезене зидне завесе АЦП и унутрашњу декорацију АЦП. Ватроотпорни АЦП имају не само све предности нормалног АЦП већ и одличне ватроотпорности. То је у складу са ГБ8624 Б1 и А2 ватроотпорним стандардом, ЛСОХ, без халогена, без отровног гаса, жилавог слоја језгра, једноставне обраде и инсталације.

◎ Феатуре:

① Изванредне перформансе ватроотпорности
Са ЛСЗХ језгром високе перформансе, 4 мм АЦП може приуштити 20-30 минута под позитивним утицајем пламена 1200-1500 степени. Према ГБ8624-2006 "сагоревање грађевинских материјала сагоревањем метода оцењивања", то је Б1 ниво ретардантних материјала и добити кроз НФТЦ сертификат.

Супер временска способност

За предност ПВДФ превлаке као отпорност на корозију, отпорност на мрље и временске способности, без обзира на то колико врело сунце или замрзавање бланца, наш ватроотпорни АЦП је неоштећен у првобитном савршеном изгледу.

Супер пилинг чврстоћа

Са језгром за заштиту од пламена високе перформансе, кључни технички индекс, отпорност на љуштење је виши од непропусног панела за 10% више. Олуштени су 2О циклуси са температурама од 40 ° Ц до 80 ° и без промјене снаге.

униформно премазивање, боја у боји:

Премаз се придржава везивања метала добро након конвертерског премаза и алуминијумске фолије. Једноставније и шарено, више се може одабрати и персонализовати

Висока снага

Са јаком отпорношћу на ударце, високом квалитетом високе жилавости, АЦП има било какву штету у ветровитом и пешчаном подручју.

  Лако одржавање

Лако се чисти, Чак иу неким већим подручјима загађења, ватроотпорни АЦП може се очистити само неутралним чистачем. Држите га ново после сваког чишћења.

◎ Подручје примјене:

Ватроотпорни АЦП је идеалан материјал за широко коришћење у декорацији зидова унутрашњих и спољашњих зидова, као што су изложбене дворане, велике собе за пријем.

продавнице, пословне зграде, ханке, хотеле, хостеле и станове; Користи се за украшавање унутрашњих зидова, плафона, купатила, кухиње, балкона,

билборде, тунеле, виле подземне жељезнице, телефонске кабине, јахте и друге индустријске намјене.Istraga