ПЕ премаз А / Б ватроотпорни алуминијум композитни завјесни зид

ПЕ заштитна ватроотпорна завјеса заштитна ватроотпорна АЦП је спојена од горњег / доњег слоја алуминијумских плоча са неорганским композитним пламеном ретардантним ватросталним језгром, након састављања полимерног филма, двостраног фарбања и упоређивања леђа. Широко се примјењује на чекање на завесу ...
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

ПЕ заштитна ватростална заштитна зида

Ватроотпорни АЦП је спој горњег / доњег слоја алуминијумских плоча са неорганским композитним пламеном ретардантним ватросталним језгром, након састављања полимерног филма, двостраног фарбања и накнадног мешања лима. Широко се примењује на изградњу завеса са високим ватроотпорним захтевима. То је трећа генерација која замењује увезене зидне завесе АЦП и унутрашњу декорацију АЦП. Ватроотпорни АЦП имају не само све предности нормалног АЦП већ и одличне ватроотпорности. То је у складу са ГБ8624 Б1 и А2 ватроотпорним стандардом, ЛСОХ, без халогена, без отровног гаса, жилавог слоја језгра, једноставне обраде и инсталације.

◎ Феатуре:

① Изванредне перформансе ватроотпорности

Са ЛСЗХ језгром високе перформансе, 4мм АЦП може приуштити 2О-3Оминс под позитивним утицајем пламена 1200-15ОО степена. Према ГБ8624-2ОО6 "перформансе сагоревања грађевинског материјала у поступку оцјењивања", то су Б1 нивои ретардантних материјала и кроз НФТЦ сертификацију.

② Супер временска способност

За предност ПВДФ превлаке као отпорност на корозију, отпорност на мрље и временске способности, без обзира на то колико врело сунце или замрзавање бланца, наш ватроотпорни АЦП је неоштећен у првобитном савршеном изгледу.

③ Супер пилинг чврстоћа

Са језгром за заштиту од пламена високе перформансе, кључни технички индекс, отпорност на љуштење је виши од непропусног панела за 10% више. Олуштени су 2О циклуси са температурама од 40 ° Ц до 80 ° и без промјене снаге.

④униформа, боја у боји:

Премаз се придржава везивања метала добро након конвертерског премаза и алуминијумске фолије. Једноставније и шарено, више се може одабрати и персонализовати

⑤ Висока снага

Са јаком отпорношћу на ударце, високом квалитетом високе жилавости, АЦП има било какву штету у ветровитом и пешчаном подручју.

⑥ Једноставно одржавање

Лако се чисти, Чак иу неким већим подручјима загађења, ватроотпорни АЦП може се очистити само неутралним чистачем. Држите га ново после сваког чишћења.

◎ Подручје примјене:

Ватроотпорни АЦП је идеалан материјал за широко коришћење у декорацији зидова унутрашњих и спољашњих зидова, као што су изложбене дворане, велике собе за пријем.

продавнице, пословне зграде, ханке, хотеле, хостеле и станове; Користи се за украшавање унутрашњих зидова, плафона, купатила, кухиње, балкона,

билборде, тунеле, виле подземне жељезнице, телефонске кабине, јахте и друге индустријске намјене.
Istraga