ПВДФ / ПЕ алуминијумска композитна плоча

ПВДФ / ПЕ алуминијумска композитна плоча

Зидне плоче, композитне плоче, зидне облоге произвођача / снабдевача у Кини, нуди ПВДФ / ПЕ алуминијум композитне плоче, материјале за декорацију материјала и грађевинског материјала алуминијумске композитне плоче, алуминијумске композитне плоче добре флексибилности и тако даље.
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Основни подаци


  • Дебљина панела: 3мм

  • Функција: Ватроотпорност, Анти-статична, Анти-бактеријска, Моулд-прооф

  • Цертификација: ЦЕ, АСТМ, ИСО, Греен Леаф

  • Транспортни пакет: Дрвена кутија или у расутом стању

  • Поријекло: Таизхоу, Кина

  • Површинска обрада: премазивање

  • Дебљина алуминијума: 0.15мм

  • Употреба: спољашњи зид, зидни зид, унутрашњост, реклама


  • Спецификација: 1220 * 2440мм; Цустомизед Аваилабле

  • ХС код: 760611

Опис производа

ПВДФ / ПЕ алуминијумска композитна плоча

Алуминијумска композитна плоча је нови материјал након што се озбиљно обради алуминијумски лист користи као површина која је полирана и премазана лаком. Поли-етилен је његов језгрени слој.
Алуминијумска плоча је састављена од две различите врсте материјала (металних и неметалних), задржава првобитни састав материјала (алуминијум, не-метална полиетиленска пластика) главне карактеристике, превазилажење недостатака првобитног материјала и добијање многих изврсних материјала особине, као што су луксуз, декоративни, живописни временски услови, отпорност на корозију, отпорност на удар, ватра, влага, звучна изолација, топлотна изолација, отпорност на ударце; лагана, лако додати Формирање, лако транспортовање и уградња, могу брзо прилагодити конструкцијске карактеристике, те карактеристике проширују широку примену за алуминијумску плочу

. Алуминунм-пластична структура панелаСтандардна величина

Стандардна величина 1220 * 2440 * 4мм
Опсег дебљине 2мм ~ 8мм
Распон дужине мање од 6000мм
Ширина доступна 900мм ~ 2000мм
Дебљина коже алуминијума 0.1мм ~ 0.6мм
Боје Алуминијумска композитна плоча
имају више од 100 боја за избор, РАЛ & ПАНТОНЕ прихватљив
Премаз ПЕ, ПУ, ПВДФ, ФЕВЕ, НАНО, Анти-бактеријски, Анти-Статички, Анти-Сцратцх .....
Паковање Дрвена кутија или у расутом стању
Датум испоруке стандардна боја, треба 7-10 дана, посебна боја и ширина требају 25 дана
Производне линије 10 производних линија


Карактеристике производа :

1.ЕКОНОМИЈА
Са коришћењем квалитетних алуминијумско-плочастих панела издвојено је дугогодишње одржавање, чиме је спасио трошкове одржавања модемских високих конструкција. Због озбиљног загађења у градовима у нашој земљи, можда ће бити потребно манипулисати и очистити послужитељске године касније. Због лако чишћења, они се могу очистити неутралним средством за чишћење и чистом водом, а након очишћавања се појављује као ново.
2.ДУРАБИЛТИ
Пластичне композитне плоче са алуминијумом и пластиком обложене флуорогљиком приказане су уз високу дурабилност, добра отпорност на временске услове, високу температуру, хабање и загађење итд.
3ФЛАНТНЕСС
Алуминијумске плазменске плоче имају глатку површину како би задовољиле врхунско уживање модерних конструкција,
4.ЛИГХТ ВЕИГХТ
Алуминијумско-пластичне плоче су композитне од алуминијума и плазија. Што је лакше од других декоративних материјала, чиме се олакшавају инсталацијски радови и скраћују период изградње.
5. ЛАКО ИНСТАЛАЦИЈА
Алуминијумско-пластичне плоче могу бити лако сечене, жљебане и савијене у облику лука или десног анђела како би се задовољиле потребе декорације.
6.НОН ИНФЛАММАБЛЕ  
Неонфламабилни спољни алуминијумски лимови пружају заштиту од материјала полиетиленског језгра и одводе топлотну проводљивост у почетним фазама сагоревања, са отпорношћу на ватру према међународном стандарду.
7.ДЕСИГН ПЕРФОРМАНЦЕ
По захтеву купаца, алуминијум-пластични панел може бити изведен до различитих боја и облика како би се задовољио оригиналан дизајн архитеката, чиме се доноси савршени ефект
8 . ЕНВИОНЕМЕНТАЛ-ФРИЕНДИИ
Нема промена површинског премаза без загађења околине.


Апликација:
Широко се користи у декоративним пројектима, посебно за декоративне и унутрашње декорације, као што су кућна декорација, аеродром, станице, банке, хотели, биоскопи, стадиони, школе, ресторани, библиотеке, болнице, канцеларије, продавнице ланаца, трговачки центар и други јавни објекти .
Istraga