ПВДФ премаз А / Б ватроотпорна алуминијумска композитна плоча

Ватроотпорни АЦП је спој горњег / доњег слоја алуминијумских плоча са неорганским композитним пламеном ретардантним ватросталним језгром, након састављања полимерног филма, двостраног фарбања и накнадног мешања лима.
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

ПВДФ премаз А / Б Фирепрооф АЦП

Ватроотпорни АЦП је спој горњег / доњег слоја алуминијумских плоча са неорганским композитним пламеном ретардантним ватросталним језгром, након састављања полимерног филма, двостраног фарбања и накнадног мешања лима. Широко се примењује на изградњу завеса са високим ватроотпорним захтевима. То је трећа генерација која замењује увезене зидне завесе АЦП и унутрашњу декорацију АЦП. Ватроотпорни АЦП имају не само све предности нормалног АЦП већ и одличне ватроотпорности. То је у складу са ГБ8624 Б1 и А2 ватроотпорним стандардом, ЛСОХ, без халогена, без отровног гаса, тврдог слоја језгра, једноставне обраде и инсталације.


◎ Феатуре:

① Изванредне перформансе ватроотпорности
Са ЛСЗХ језгром високе перформансе, 4мм АЦП може приуштити 20-30мин под позитивним утицајем пламена 1200-15ОО степена. Према ГБ8624-2006 "сагоревање грађевинског материјала сагоревањем метода оцењивања", то је Б1 ниво ретардантних материјала и добити кроз НФТЦ сертификат.

Супер времена способност

За предност ПВДФ превлаке као отпорност на корозију, отпорност на мрље и временске способности, без обзира на то колико врело сунце или замрзавање бланца, наш ватроотпорни АЦП је неоштећен у првобитном савршеном изгледу.

Супер пилинг чврстоћа

Са језгром за заштиту од пламена високе перформансе, кључни технички индекс, отпорност на пеелинг је за 10% више од непропусног панела. Олуштени су 2О циклуси са температурама од 40 ° Ц до 80 ° и без промене снаге.

униформно премазивање, боја у боји:

Премаз се придржава везивања метала добро након конвертерског премаза и алуминијумске фолије. Једноставније и шарено, више се може одабрати и персонализовати

Висока снага

Са јаком отпорношћу на ударце, високом квалитетом високе жилавости, АЦП има било какву штету у ветровитом и пешчаном подручју.

Лако одржавање

Лако се чисти, Чак иу неким већим подручјима загађења, ватроотпорни АЦП може се очистити само неутралним чистачем. Држите га ново после сваког чишћења.


◎ Подручје примјене:

Ватроотпорни АЦП је идеалан материјал за широко коришћење у декорацији зидова унутрашњих и спољашњих зидова, као што су изложбене дворане, велике собе за пријем.

продавнице, пословне зграде, ханке, хотеле, хостеле и станове; Користи се за украшавање унутрашњих зидова, плафона, купатила, кухиња, балкона, билборда, тунела, ветрова, телефонског кабина, јахтинга и друге индустријске употребе.

Istraga