А / Б ватроотпорна бакарна композитна плоча

Ватроотпорна бакарна композитна плоча је спој горњег / доњег слоја бакарних плоча са неорганским композитним пламеном ретардантним ватросталним језгром, након састављања полимерног филма, двостраног фарбања и упоређивања леђа.
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

А / Б ватроотпорна бакарна композитна плоча

Ватроотпорна бакарна композитна плоча је спој горњег / доњег слоја бакарних плоча са неорганским композитним пламеном ретардантним ватросталним језгром, након састављања полимерног филма, двостраног фарбања и упоређивања леђа. Широко се примењује на изградњу завеса са високим ватроотпорним захтевима. То је трећа генерација која замењује завесе од увезених производа. Бакарна композитна плоча и унутрашња декорација. Бакарна композитна плоча. Ватроотпорна бакарна композитна плоча поседује не само све предности нормалног АЦП већ и одличне ватроотпорности. То је у складу са ГБ8624 Б1 и А2 ватроотпорним стандардом, ЛСОХ, без халогена, без отровног гаса, тврдог слоја језгра, једноставне обраде и инсталације.

◎ Феатуре:

① Изванредне перформансе ватроотпорности
Са ЛСЗХ језгром високе перформансе, 4мм бакарна композитна плоча може приуштити 2О-3Оминс под позитивним утицајем пламена 1200-15ОО степена. Према ГБ8624-2ОО6 "перформансе сагоревања грађевинског материјала у поступку оцјењивања", то су Б1 нивои ретардантних материјала и кроз НФТЦ сертификацију.

Супер времена   способност

За предност ПВДФ превлаке као отпорност на корозију, отпорност на мрље и временске способности, без обзира на то колико врело сунце или замрзавање близзарда, наша ватроотпорна бакарна композитна плоча је неоштећена у првобитном савршеном изгледу.

Супер пилинг чврстоћа

Са језгром који је ретардантан са високим перформансама, кључни технички индекс, отпорност на пеелинг, је већи од непропусне плоче за 10% више. Олуштено је 20 циклуса са температурама од 40 ° Ц до 80 ° и без промене снаге.

униформно премазивање, боја у боји:

Премаз се придржава везивања метала добро након конвертерског премаза и алуминијумске фолије. Једноставније и шарено, више се може одабрати и персонализовати

Висока снага

Са јаком отпорношћу на ударце, високом квалитетом високе жилавости, бакарна композитна плоча има оштећења у ветровитим и пешчаним пределима.

  Лако одржавање

Лако се чисти, Чак иу неким тежим зонама загађења, ватроотпорна бакарна композитна плоча може се очистити само неутралним чистачем. Држите га ново после сваког чишћења.

◎ Подручје примјене:

Ватроотпорна бакарна композитна плоча је идеалан материјал за широку примену у декорацији зидова унутрашњих и спољашњих зидова, као што су изложбене дворане, велике собе за пријем.

продавнице, пословне зграде, ханке, хотеле, хостеле и станове; Користи се за украшавање унутрашњих зидова, плафона, купатила, кухиње, балкона, билборда, тунела, ветрова, телефонског кабина, јахтинга и друге индустријске употребе


Istraga