ТАИЗХОУ ГАНГБАНГ БУИЛДИНГ МАТЕРИАЛ ЦО., ЛТД. основана је 2011. Наша компанија се налази у Костал Индустриал Товн, Санмен, ТаиЗхоу Град провинције Зхејианг, која има све ресурсе привредног појас обале. Од главних производа су екстеријер / унутрашња декорација АЦП, рекламно штампање АЦП, А / Б класа ватросталног АЦП-а, дрвени АЦП, бакарна композитна плоча, композитни панел са композитом Титаниум-цинк Цомпосите Панел. Композитна плоча од нерђајућег челика.


Наша компанија покрива површину од више од 100 МУ и 35000 квадратних метара грађевинског подручја. Са нашим развојем пословања настављамо да упознамо и апсорбују техничко особље међународне напредне производне опреме и искуство менаџмента. Израда иновација и инсистирање на бренду постали смо један од произвођачи који могу производити супер широку АЦП са 2 метра на најширем нивоу. Трудимо се да креирамо бренд ГАНГБАНГ са висококвалитетним, висококвалитетним и зеленим у грађевинским материјалима.


Наша компанија прати ИСО9001: 2008 сертификацију система квалитета и сви наши производи су прошли ЦТЦ цертификат квалитета из Кине Натионал Буилдинг Материалс Тест Центар. Имамо много цертификата о ауторитету као што су ЦЕ, СГС, ПСБ, АСТМ, БСИ и ИСО14001: 2004.


После вишегодишњих напора, наша компанија је успоставила широку продајну мрежу која покрива више од 30 провинција у Кини и 150 земаља. Настављајући свој сопствени стил, наставићемо нови тренд у бази украсних грађевинских материјала на домаћем тржишту и проширењу у иностранству у новом веку.